Reserves SEW geven tweede plaats uit handen

WOGNUM – In de Tweede Divisie van de zaalhandbalcompetitie zijn de kaarten al een beetje geschud want het is slechts een kwestie van tijd alvorens VZV2 zich tot kampioen mag kronen en promoveren naar de op een na hoogste afdeling. Daaronder is nog het aardig spannend waarbij SEW2 en Kwiek2 de runners up zijn. SEW2 kon het gisteravond niet bolwerken tegen de opponent uit Raalte en verloor met 22-23 doordat in de slotseconden een toegekende penalty werd verzilverd door Kwiek2. 

Op een een of andere manier lukt het de reserves van SEW maar moeilijk om in de wedstrijd te komen want halverwege de eerste helft was de voorsprong voor de bezoekers al 4-9. SEW2 richtte zich op en aan de hand van de routiniers bleef de schade in het eerste bedrijf beperkt tot 10-13.

In de tweede helft ontspon zich een spannende strijd waarbij Kwiek2 steeds aan de goede kant van de score bleef. Toch knokte de ploeg van Aaf van Dijk zich prima terug in de wedstrijd en twee minuten voor het eindsignaal was de gelijke stand een feit, 22-22. Toch ging het in de slotfase mis toen Kwiek2 een strafworp kreeg toegekend en de 22-23 eindstand liet noteren waardoor SEW2 de tweede plaats overdraagt aan Kwiek2.

Na afloop sprak onze verslaggever met Meike van Splunter van SEW2 en trainer coach Aaf van Dijk.

Reageren via facebook