3.6 C
Medemblik
18 januari 2021 00:27
Medemblik Actueel.

Reserves SEW pakken koppositie in 2 Divisie

‘T ZAND – Het tweede team van Westfriesland/SEW heeft op karakter de leiding genomen in de competitie. Werd donderdagavond al VZV 2 aan de zegekar gebonden (20-21, red.), zondagmiddag moest het laag geklasseerde Geel Zwart er ook aan geloven, 14-16, en mogen ze zich aanstaande dinsdagavond opmaken voor het Westfriese bekeronderonsje met competitiegenoot VVW. 

Zonder plakmiddelen is het altijd lastig spelen voor SEW, zo ook tegen Geel Zwart uit ’t Zand. De thuisploeg had daarin een voordeel maar de ploeg van John Zeeuw zag enkele ervaren krachten stoppen na het afgelopen seizoen en was zoekende naar de goede vorm. Toch kon SEW onvoldoende een vuist maken ondanks het sur plus aan kwaliteit en werd de ruststand 8-7.

Na de pauze duurde het bijna een kwartier voordat SEW uiteindelijk een twee punten voorsprong kon opbouwen. Geel Zwart verkocht zijn huid duur maar het kwaliteitsverschil betaalde zich uit in het voordeel van de Westfriese dames, 14-16.

Na afloop sprak onze verslaggever achtereenvolgens met Kim Groen, aanvoerster van SEW2, John Zeeuw, coach van Geel Zwart en Jacco Kerssens, oefenmeester van SEW 2.

[signoff]

Reageren via facebook