Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Handbal

Jeugd van Westfriesland SEW strijdt om landskampioenschap.

NIBBIXWOUD – Zaterdag 13 april worden de finales gespeeld om het handbal kampioenschap van Nederland voor de B en C jeugdteams. Westfriesland SEW is in beide categorieën bij deze finales vertegenwoordigd. Het B1 team van Westfriesland SEW speelt zaterdag 13 april in de Sporthallen Zuid in Amsterdam en de meisjes van Westfriesland SEW C1 spelen om het kampioenschap in sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.

In Amsterdam beginnen de wedstrijden om 09.30 uur en worden de halve finales om 14.00 uur gespeeld. De finale om het kampioenschap van Nederland voor B teams begint in Amsterdam om 15.30 uur. De prijsuitreiking staat om 17.00 uur gepland

In Aalsmeer beginnen de meiden van de C1 van Westfriesland SEW ook om 09.30 uur met hun eerste wedstrijd. De halve finales staan in Aalsmeer om 15.00 uur gepland en wij hopen ons team om 16.30 uur in de finale te kunnen aanmoedigen.

In beide categorieën strijden de meiden van Westfriesland SEW in twee poules met 7 andere verenigingen om het landelijke kampioenschap. Gezien de uitslagen in de reguliere competitie zijn beide teams kansrijk om mee te doen om dit kampioenschap. Zowel het C team als het B team is in de eigen divisie kampioen geworden en zijn op basis van deze stand een van de favorieten voor de landstitel. Het B team heeft in de reguliere competitie zelfs alles gewonnen! Nu nog afwachten of onze meiden die favorietenrol ook waar kunnen maken.

Natuurlijk verwachten wij dat er weer veel Blue & White supporters uit Westfriesland meereizen om onze talentvolle jeugd aan te moedigen en naar de overwinning te. Wellicht is er dan ´s avonds bij de thuiswedstrijd van Westfriesland SEW dames 1 in de Westfrieslandhal nog een extra feestje te vieren!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook