2.2 C
Medemblik
16 januari 2021 13:13
Medemblik Actueel.

Burgermeester Streng: “We gaan in gespek met Leekerweide”

WOGNUM – Naar aanleiding van het incident afgelopen dinsdagavond waarbij een bewoner van Leekerweide diverse automobilisten de schrik aan joeg en zelfs een zwangere vrouw uit de auto probeerde sleuren, is voor de gemeente Medemblik genoeg reden om het gesprek met Leekerweide aan te gaan.

Burgemeester Frank Streng(VVD)
Burgemeester Frank Streng(VVD)

Burgemeester Frank Streng zegt in een reactie tegen Medemblik Actueel: “Ik vind het vreselijk dat deze mensen dit is overkomen. We gaan in gesprek met de instelling waar de man verbleef om te horen hoe zij er voor kunnen zorgen dat dit niet weer gebeurt.

Wie heeft deze licht getinte, ongeveer 25-30 jarige man ook gezien en gehoord? Wat heeft hij precies gedaan en geroepen? Als u hier getuige van bent geweest vragen wij u contact op te nemen met de Basisteam Recherche in Hoorn, tel. 0900-8844

Reageren via facebook