10.9 C
Medemblik
20 september 2020 09:44
Medemblik Actueel.

Man trekt zwangere vrouw uit auto en roept ‘Allah Akbar’

WOGNUM – De man die afgelopen dinsdagavond diverse auto’s in de omgeving van de Westeinderweg, Kerkweg en Verlengde Kerkstraat aanhield om daarna de bestuurders aan te spreken, blijkt ook een zwangere bestuurster lastig te hebben gevallen, onder het roepen van ‘Alla Akbar’ probeerde hij de vrouw uit de auto te trekken.  De man bleek te zijn weggelopen uit Leekerweide in Wognum

De man is vervolgens in haar auto gaan zitten maar is na enige ogenblikken weer uit de auto gestapt en op het wegdek gaan zitten. Hij heeft tijdens dit alles een aantal keren ‘Allah is groot’, ‘Allah is mijn God’ en ‘Allah Akbar’ geroepen.

De man is vervolgens door de politie aangehouden en naar het bureau overgebracht.

Wie heeft deze licht getinte, ongeveer 25-30 jarige man ook gezien en gehoord? Wat heeft hij precies gedaan en geroepen? Als u hier getuige van bent geweest vragen wij u contact op te nemen met de Basisteam Recherche in Hoorn, tel. 0900-8844

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?