Medemblik Actueel.

Voetbal

SEW speelt in kader 90 jaar tegen de Suri Legends

NIBBIXWOUD – Zaterdag 29 juni organiseert SEW het jaarlijkse jeugdtoernooi. Ditmaal zal dit gelijktijdig plaatsvinden met het G-toernooi dat alweer voor het 25e jaar zal worden gespeeld. Speciaal voor deze dag heeft SEW een leuke afsluiter geregeld.

SEW – Suri Legends

Om 16.00 uur zal een selectie van SEW aantreden tegen de Suri Legends, een team samengesteld uit Surinaamse (oud) profs. De Legends spelen geregeld vriendschappelijke wedstrijden op toernooien of andere evenementen. Nu bestaat SEW dit jaar 90 jaar dus was dit een prachtige gelegenheid om hen voor deze verjaardag uit te nodigen. De oud-profs staan met hun techniek, inzicht en vooral ook spelplezier garant voor één groot voetbalfeest.

sew

Natuurlijk is er na afloop van de wedstrijd alle gelegenheid om met de favoriete spelers op de foto te gaan. De wedstrijden van de Suri Legends staan, zoals zij het zelf zeggen, garant voor ‘fatoe’  (gezelligheid) dus kom zeker even kijken. De selectie bestaat uit een grote en imposante lijst namen. Enkele spelers die hebben toegezegd in Nibbixwoud te verschijnen zijn o.a.:

Jerry Simons, Regilio Vrede, Mark de Vries, Sergingo Greene, Darl Douglas, Andwele Slorry, Purl Frankel en Glen Helder. De wedstrijd op sportpark De Dres begint om 16.00 uur en natuurlijk geen entree, want wie jarig is trakteert.

Reageren via facebook