Senioren tot 27 jaar kunnen bij FC Medemblik weer trainen

MEDEMBLIK – Met de versoepelde coronamaatregelen die afgelopen dinsdag naar buiten kwamen mogen sporters tot 27  jaar weer aan buitensporten doen. Zo ook bij FC Medemblik waar aanstaande donderdag 4 maart de trainingen weer zullen worden hervat. Wel beginnen de trainingen vroeger dan normaal vanwege de avondklok.

Het bestuur van FC Medemblik roept de spelers op vooral de coronamaatregelen in acht te nemen, door de avondklok kan het namelijk drukken zijn op de velden dan normaal.. ‘Maar,’ zegt het bestuur, ‘door rekening met elkaar te houden moet dat geen probleem zijn.’

Wedstrijden zullen er niet meer gespeeld worden omdat de KNVB alle amateurwedstrijden voor de rest van het seizoen heeft afgelast. De KNVB zegt in een reactie dat zij niet in staat zijn om de nog resterende wedstrijden te kunnen organiseren door de te krappe tijd die nog rest.  Er zullen dit jaar geen kampioenen worden aangewezen en ook zullen er geen clubs degraderen.

Reageren via facebook