Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK
Algemeen Voetbal

FC Medemblik moet vechten tegen degradatie

MEDEMBLIK – Voor zowel het eerste heren- als vrouwenteam van FC Medemblik is de beslissende fase van de competitie begonnen. Beide teams moeten alle zeilen bij zetten om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

FC Medemblik 1

Met nog zes wedstrijden te gaan staat FC Medemblik 1 nog één plaats boven de vermaledijde 11e nacompetitieplek. Op deze plek staat nu Sporting Andijk 1, en het is deze ploeg die zondag a.s. naar Medemblik komt. Een heuse topper dus waarbij de winnaar uiteraard goede zaken doet. In Andijk won FC Medemblik eerder overigens met maar liefst 0-4, maar dat zegt weinig tot niets. Sporting Andijk won haar laatste twee wedstrijden en het verschil met FC Medemblik is nog slechts twee punten. FC Medemblik zit trouwens ook in een goede flow. De laatste wedstrijden werd er bij vlagen uitstekend gevoetbald.

FC Medemblik VR1

De Vrouwen 1 van FC Medemblik zit daadwerkelijk in de gevarenzone. Mede omdat het maar niet lukt om op vreemde bodem punten te halen staat het team nu op plaats 10, een nacompetieplaats. Komende zondag komt koploper De Kennemers VR1 naar Medemblik. Een niet eenvoudige opgave dus voor FC Medemblik, maar het team heeft al eerder laten zien dat het op eigen veld tot alles in staat is. Van de zes gespeelde thuiswedstrijden werden er vijf overtuigend gewonnen.

Reageren via facebook