Medemblik Actueel.

De laatste bekende foto van Niels Dudink, gemaakt door 1 van zijn slachtoffers (Foto aangeleverd)
De laatste bekende foto van Niels Dudink, gemaakt door 1 van zijn slachtoffers (Foto aangeleverd)

Beroepsoplichter Niels Dudink jarenlang de cel in

ALMELO – De rechtbank Overijssel veroordeelt Niels Dudink tot een gevangenisstraf van 4 jaar, waarvan 2 jaar voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar. Daarnaast moet hij zich houden aan de bijzondere voorwaarden, waaronder onder andere een meldplicht bij de Reclassering en een contactverbod.

Dudink heeft voor een langere periode verschillende vrouwen opgelicht terwijl hij een relatie met deze vrouwen had. Dit deed hij door marktplaatsoplichting, diefstallen, verduistering en valsheid in geschrifte. Dudink zorgde dat hij onderdeel uitmaakte van het leven van de vrouwen om zo gebruik te maken van hun woning, auto, bankpas en heeft zich vervolgens onder meer toegang verschaft tot de bankrekeningen van deze vrouwen. Vervolgens heeft hij, zonder dat het direct opviel, geld van deze rekeningen gehaald.

Naast de gevangenisstraf en de bijzondere voorwaarden moet Niels Dudink de vrouwen ook een schadevergoeding betalen van in totaal 19.372,12 euro.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook