Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar

Rechter velt vandaag het oordeel over Siem B.

ANNA PAULOWNA – Rond 13.00 uur zal de voorzitter van de meervoudige kamer van de rechtbank in Alkmaar uitspraak doen in de zaak tegen de nu 20-jarige Siem B. die er van wordt beschuldigd op 1 september 2018 een ongeval te hebben veroorzaakt waarbij 3 jonge inwoners van Anna Paulowna het leven lieten.

Siem B. zegt zich niets meer van het ongeval te kunnen herinneren en gaf tijdens de rechtzitting ook aan dat hij twijfelt of hij zelf wel heeft gereden, getuigenverklaringen spreken allemaal dat hij achter het stuur heeft gezeten.

Tegen Siem B. is 5 jaar celstraf geëist en daarnaast nog eens 5 jaar rijontzegging die in gaat als hij weer uit de gevangenis komt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook