14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 03:35
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – natte start, in de middag zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag is het zeker in de ochtend nog een natte bedoening, lokaal kunnen er flinke plensbuien gaan vallen. Tegen het einde van de ochtend/begin van de middag breekt de bewolking langzaam open en krijgen wij vanmiddag de zon te zien. De middagtemperatuur loopt op naar zo rond de 21 graden bij een matige soms vrij krachtige westelijke/noordwestelijke wind. 

Zondag ook nog kans op een bui maar de zon zal ook regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 20 á 21 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Na zondag op maandag nog kans op een bui, maar de temperatuur gaat dan al verder omhoog richting de 24 á 25 graden, dinsdag en woensdag worden zomerse dagen met een middagtemperatuur van rond de 25 graden of daarboven. Veel zon en een zwakke tot matige wind uit het noorden op dinsdag en zuidwesten op woensdag. Na woensdag gaat de temperatuur weer terug richting de 20 graden. Een vrij normale temperatuur voor deze tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?