Weerbericht Medemblik – regenachtig en het wordt 9 graden

Medemblik  – Na een paar mooie dagen is het vandaag en morgen ronduit herfstachtig met veel wind en van tijd tot tijd ook veel regen. Vanochtend is het nog redelijk droog maar vanmiddag zal het vaak langdurig gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten 5bft maar boven land en aan de kust 6 á 7Bft, met kans op rukwinden tot 75km/u.

Ook zondag is ronduit een kletsnatte dag, de middagtemperatuur loopt op tot in de dubbele cijfers 10 á 11 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten 6Bft, mogelijk hard 7Bft met kans op rukwinden tijdens een (stevige) regenbui. De regen zet ook nog in de nacht naar maandag door.

De nieuwe week ziet er dan weer heel anders uit, op maandag nog een wat motregen maar ook alweer ruimte voor de zon en een middagtemperatuur van rond de 7 graden bij een nog steeds vrij krachtige wind uit het westen, 5Bft. Dit weerbeeld blijven wij zeker t/m woensdag houden al draait de wind wel door naar het noordwesten en zwakt af tot matig 4Bft. In de nacht van dinsdag op woensdag kan er wat winterse neerslag gaan vallen.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.