Weerbericht – wisselvallig met zonnige momenten

MEDEMBLIK – Vandaag is het overdag wisselvallig met in de ochtend nog een enkele bui, in de middag zijn er ook opklaringen en laat de zon zich zien maar vanavond trekt de bewolking weer dicht en valt er weer een enkele bui mogelijk met een klap onweer. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een krachtige, 6Bft, wind uit het zuidwesten.

Het blijft wisselvallig

Ook donderdag is geen droge dag maar wel is er meer ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten. Vrijdag, Koningsdag, blijft het wisselvallig, over de dag kan er een buitje vallen maar heel veel neerslag zal er niet vallen, het is meest bewolkt met maar de zon zullen wij toch ook nog wel zo nu en dan te zien krijgen. Overdag wordt het 13 graden in de nacht koelt het af naar 8 graden.

Wisselvallige weekend

Zaterdag is weer een droge dag met veel bewolking maar gelukkig laat de zon ons niet in de steek en zal ook regelmatig even te zien zijn. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidoosten. Overdag 12 graden en in de nacht naar zondag koelt het af naar 7 graden. Zondag dan weer meer kans op een bui waarvan sommige even wat steviger zijn dan de andere. Net zo als op de zaterdag overdag 12 graden en in de nacht naar maandag 8 graden.