15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:38
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking met kans op mist

MEDEMBLIK – Vandaag is het droog, maar waarschijnlijk meest bewolkt weer met in de ochtend nog kans op nevel en mist. De temperatuur komt uit op 4 graden.De wind is zwak tot matig en gaat uit het westen waaien.

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Medemblik, met vannacht en morgenochtend kans op mist. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 6 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 5 °C.

Het weer na zondag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 3 °C overdag en -2 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op zon weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 9 °C.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?