19 C
Medemblik
20 september 2020 15:48
Medemblik Actueel.

Foto: Edwin Luppens Fotografie
Foto: Edwin Luppens Fotografie

Westfriesland SEW wil nog een keer vlammen tegen Foreholte Voorhout

WOGNUM – Aanstaande zaterdag 11 mei is het alweer de laatste thuiswedstrijd van de handbaldames van Westfriesland SEW. In de Westfrieslandhal De Bloesem in Wognum wordt dan om 19.00 uur de laatste thuiswedstrijd in de nacompetitie gespeeld tegen Foreholte uit Voorhout. Na de laatste klinkende thuisoverwinning tegen Borhave is niet alleen het eredivisieschap zeker gesteld, ook is bij een overwinning op Foreholte de eerste plaats in de nacompetitie een feit. Voor onze meiden van Westfriesland SEW een reden om nog een keer alles uit de kast te halen en de Westfrieslandhal op z´n kop te zetten.

Aan de supporters van Westfriesland SEW zal het niet liggen. De sponsorcommissie heeft alle sponsoren voor deze laatste wedstrijd uitgenodigd om het resultaat van de inspanningen van het afgelopen seizoen mee te vieren. De Werkgroep Marketing van Westfriesland SEW heeft ook voor deze wedstrijd weer de buren van de Westfriesland SEW uitgenodigd om met eigen ogen te zien wat een geweldige topsport er binnen de gemeentegrenzen van Medemblik wordt bedreven. En rondom deze laatste wedstrijd van het seizoen worden alle kampioenen van Westfriesland SEW gehuldigd en toegezongen door de supporters van Westfriesland SEW.

Het wordt een kleurrijke boel op de tribune van de Westfrieslandhal. Om die aanmoedigingen ook met daden te kunnen staven heeft de marketing werkgroep van Westfriesland SEW speciaal voor deze laatste competitiewedstrijd felblauwe sjaals laten maken. Het aantal is beperkt dus haast is geboden, want op=op. De sjaals zijn zaterdag 11 mei a.s. te koop voor aanvang van de laatste nacompetitiewedstrijd van Westfriesland SEW tegen Forholte uit Voorhout aan de kassa van de Westfrieslandhal.

Alle reden dus om de meiden van Westfriesland SEW zaterdag 11 mei in een kolkende Bloesem aan te moedigen en te bedanken voor weer een geweldig eredivisie handbalseizoen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?