21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 18:36
Medemblik Actueel.

Foto: Edwin Luppens Fotografie
Foto: Edwin Luppens Fotografie

Westfriesland SEW sterk in nacompetitie

WOGNUM – Zaterdag 20 april is alweer de tweede thuiswedstrijd van Westfriesland SEW in de nacompetitie van de eredivisie handbal. In de Westfrieslandhal in Wognum wordt zaterdag 20 april om 19.00 uur aangetreden tegen de dames van Borhave uit Borne. Bij winst komt Westfriesland SEW in de stand om de nacompetitie op gelijke hoogte met de concurrent uit Twente. Alle reden om zaterdag af te reizen naar De Bloesem in Wognum om onze Westfriese trots aan te moedigen.

Dat de handbaldames uit Westfriesland goede kans maken om de nacompetitie ook winnend af te sluiten bewezen zij in de laatste uitwedstrijd tegen Forholte uit en in Voorhout. Met een stampvolle dubbeldekker vol met enthousiaste supporters werd afgereisd naar Voorhout en bleek het uitvak van Forholte goed gevuld luidruchtige Westfriezen. De wedstrijd startte met een gelijk opgaande strijd, maar na 15 minuten spelen liep SEW uit naar een verschil van vier doelpunten. Halverwege de wedstrijd stond de ruststand van 9-14 op het scorebord. Met een sterk keepende Myrthe Mak die maar liefst 5 penalty’s wist te keren liep een ontketend Westfriesland SEW in de tweede helft middels snelle breack outs en fraaie afstandsschoten uit naar een verdiende overwinning van 17-27.

Nu volgen nog twee thuiswedstrijden, waarvan zaterdag 20 april de inzet om de bovenste plaats in de nacompetitie is. En uiteraard rekent Westfriesland SEW op de support van veel Westfriezen en wordt er uitgekeken naar een stampvolle en blauwe Westfrieslandhal in de Bloesem in Wognum.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?