Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK
Voetbal

Voetbal: FC Medemblik VR1 geeft gelijkspel uit handen tegen Hillegom

MEDEMBLIK – Het is de vrouwen van FC Medemblik weer niet gelukt om punten in de wacht te slepen. In Hillegom werd op het laatste moment onnodig met 3-2 verloren van SV Hillegom VR1. FC Medemblik VR1 speelde een prima wedstrijd en was geen moment de mindere van Hillegom. Toch nam de thuisclub al snel een 1-0 voorsprong. Leonie van Beusekom trok de stand nog in de eerste helft gelijk (1-1). 

In de tweede helft was het wederom Hillegom dat de leiding nam maar tien minuten voor tijd was het Gabriella Stroet die de verdiende gelijkmaker binnen schoot (2-2). Hierbij leek het te blijven maar vijf minuten voor tijd gaf FC Medemblik het verdiende punt alsnog uit handen.

Volgende week speelt FC Medemblik VR1 thuis tegen SV Overbos VR1.

Reageren via facebook