Strandvogels Onderdijk zoekt voetballende meiden

ONDERDIJK – Zie jij jezelf over een paar jaar al in het Nederlands Dameseltal voetballen? Dan heb je nu de kans om je droom waar te maken door je aan te melden bij het dameselftal van Strandvogels in Onderdijk. Een geweldig leuk team dat elke zondag met veel plezier en enthousiasme wedstrijden in competitie- en/of bekerverband speelt.

Voor komend seizoen is Strandvogels nog op zoek naar enkele meiden/vrouwen om dit team te versterken. Dus wil je lekker voetballen in een gezellige sfeer bij een geweldige vereniging en op een prachtig complex, meld je dan aan!

Voor informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Ron Nieuweboer, telefoon 0228 – 58 10 89 of 06 – 81 89 18 64 of per email naar dooksplace@quicknet.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.