Kistemaker Transport steekt Andijkse Vogels in het nieuw

ONDERDIJK – Vreemde vogels bij voetbalclub Strandvogels daar in Onderdijk. Sinds augustus van dit jaar speelt er een team bij Strandvogels dat in zijn geheel is overgestapt vanuit Andijk naar Strandvogels in Onderdijk.

De begeleiding zegt hier het volgende over: ,,Er zijn meerdere lezingen over deze overstap. Maar de belangrijkste voor ons als groep is, dat we na 2 topseizoenen niet meer de mogelijkheid hebben gekregen, om dit voort te zetten. Helaas hebben we toen vernomen dat er meerdere spelers elders zouden gaan spelen en het team sowieso uit elkaar zou vallen. Dit hebben we met deze stap proberen te voorkomen. Na vele gesprekken  is er een idee geboren om de groep toch bij elkaar te houden. En na intensief overleg met de spelers is er een mogelijke overstap naar Strandvogels ontstaan. Dit doe je uiteraard niet in een opwelling en er is daarom zeer intensief overleg geweest met meerdere betrokkenen en dit heeft geleid tot deze overstap naar Onderdijk. Opvallend te noemen is, dat er 3 spelers inmiddels vanuit Andijk zijn verhuisd, maar elke week weer aanwezig zijn en met veel plezier bij ons voetballen. Dit is voor ons een bevestiging, dat deze lastige stap een goede is geweest.

Kistemaker Transport shirtsponsor Andijkse Vogels

Middels de ouders van onze linksback Bart hebben de spelers van de ‘Andijkse Vogels’ prachtige shirts gekregen met het logo van Transport bedrijf Kistemaker Transport, waar de Andijkse Vogels hun zeer dankbaar voor is. J. Kistemaker Transport is in 1997 begonnen met 1 auto. Tegenwoordig rijden er zo’n 7-8 auto’s voor dit bedrijf  dat zich heeft sterk gemaakt  met dagelijks transport op Zwitserland en Zuid Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in coilvervoer voor de automotive. Maar voor 1 pallet tot een complet vracht kunt u ook contact met J, Kistemaker Transport opnemen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.