12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:12
Medemblik Actueel.

‘Hazy Gees’ verbindt verleden en heden bij Stadsbrouwerij Radboud !

MEDEMBLIK – Vanaf vrijdag middag 10 Mei 13.00 uur heeft Stadsbrouwerij Radboud een nieuw bier in de schenktank , en dus ook op de tap!

Met een heerlijke fruitige citrus smaak en een hazy blond uiterlijk, een heerlijk fris bier speciaal gebrouwen voor de zomer van 2019! Niet alleen de fris fruitige toets nodigt uit voor een tweede glas, ook het bescheiden alcohol percentage van 3,5% helpt het hoofd koel te houden in de zomerzon.

De naam Hazy Gees refereert enerzijds aan het troebele uiterlijk, dat komt door het tarwemout. En aan de andere kant aan  “Blonde Gees Jans” verreweg de meest succesvolle uitbaatster van brouwerij Het Anker, in het verleden gevestigd in het zelfde pand als het proeflokaal nu.

Tijdens het introductie weekend extra genieten dus van onze nieuwe terrastopper, niet alleen met een bierbitterballetje maar het hele eerste weekend voor een gereduceerde prijs van 3 euro per glas!

Hef daarom het glas bij Lars! En steek je mening over het bier niet onder stoelen of banken. In het proeflokaal aan de Gedempte Achterom 4 in Medemblik.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?