Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel

Spruitjes met pancetta en sinaasappel

Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel Wat eten wij vandaag: Spruitjes met pancetta en sinaasappel Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 1000 g spruitjes, schoongemaakt
  • 100 g pancetta of, in reepjes
  • 100 g ontbijtspek, in reepjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 sinaasappel
  • 1 snufje nootmuskaatpoeder

Instructies

  1. Kook de spruitjes in 6 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Bak de pancetta in de olijfolie.
  3. Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de vrucht.
  4. Schep sap en rasp en de spruitjes door de pancetta.
  5. Roerbak 4 minuten en voeg peper en nootmuskaat toe.

Reageren via facebook