Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Menu – Penne met broccoli en vlees


Menu - Penne met broccoli en vlees
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totaal
 
Door:
Soort recept: Hoofdgerecht
Aantal: 4
Ingrediënten
  • 400 gram penne rigate
  • 400 gram Grand'Italia basilico saus
  • 300 gram broccoli
  • 300 gram varkensfiletlapjes
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
Instructies
  1. Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Strooi intussen een beetje peper en zout over het varkensvlees en bak het in een pan met olijfolie aan alle kanten gaar.
  3. Stoom de broccoli beetgaar.
  4. Voeg zodra het vlees bruin is de broccoli en de pastasaus bij het vlees en laat het vlees even nagaren.
  5. Giet de pasta af zodra deze gaat is en meng er de saus met broccoli en vlees door.
  6. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.

 

Reageren via facebook