23.2 C
Medemblik
11 augustus 2020 04:44
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige en warme lentedag

MEDEMBLIK – Het is vandaag een vrij zonnig dag waarbij de middagtemperatuur lokaal gaat oplopen naar de 20 graden, vlak aan open water is het enkele graden koeler vanwege het nog koude water. De wind is matig van kracht en waait uit het oosten. De UV-index loopt op naar 4 waardoor bescherming van de huid noodzakelijk is. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar een graad of 7.

Op Goede Vrijdag is het volop zonnig. Het wordt nog iets warmer dan vandaag lokaal 21 graden, de wind draait wat meer naar het noordoosten maar blijft overwegend matig van kracht. Ook morgen loopt de UV-index op naar 4 zodat bescherming van de huid, zeker bij kinderen, noodzakelijk is.

Het paasweekend staat vooral in het teken van de zon, veel zon maar door de noordoostelijke wind blijft op zaterdag de temperatuur steken bij 18 á 19 graden en zondag bij 17 á 18 graden, lokaal zal de 20 graden nog wel worden bereikt. De UV-index loopt op naar 4 á 5 waardoor goed insmeren noodzakelijk is, binnen een half uur kan de huid al rood kleuren door verbranding.

Tweede paasdag is het ook nog zeer zonnig en tevens de warmste dag met een middagtemperatuur van 22 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?