26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:38
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt mogelijk een spatje neerslag

MEDEMBLIK – Wij zijn gisteren de dans ontsprongen wat de hoeveelheid regen betreft, in delen van Noord-Holland was weer sprake van wateroverlast en de zwaarste bui had haar water al laten vallen boven Lelystad voor het ons bereikte, daar stonden de straten blank met zeker 10 cm water.

Vandaag bij ons een overwegend bewolkte dag, soms even wat zonneschijn maar groot is de kans niet, wel neemt in de middag de kans op wat motregen toe. De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 18 bij een meest matige westelijke wind. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar rond de 10 graden en valt er soms een bui.

Woensdag is de buienkans een stuk groter en met 18 graden nog steeds aan de koele kant. De wind draait van west naar zuid en is zwak van kracht. Tegen de avond klaart het wat op. Na woensdag weer wat meer ruimte voor de zon maar ook kan er nog steeds een buitje gaan vallen. Overdag temperaturen van rond de 20 graden, vrijdag wat hoger met 22 graden maar dan neemt de kans op neerslag ook weer toe.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?