Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht – zonnig en warm

MEDEMBLIK – Ook de vrijdag verloopt zoals de afgelopen 2 dagen met veel zon en hoge temperaturen al wordt de 25 graden niet meer gehaald. De wind draait van zuid over het westen naar het westen tot noordwesten en voert frissere lucht van boven de Noordzee aan maar met 22 graden is het nog altijd 10 graden boven normaal voor de tijd van het jaar.

Frisser weertype opkomst

Langzamerhand moeten wij ons wel gaan opmaken voor weer een weertype waarbij de temperaturen niet meer de 15 graden zullen gaan halen en de kans op neerslag ook gaat toenemen, zeker aankomende dinsdag en woensdag zullen er enkele buien gaan vallen.  Maar voor het zover is gaan we eerst nog genieten van een paar dagen heerlijk warm weer met op zaterdag een temperatuur van 19 graden en volop zon, zondag is er meer bewolking maar dan loopt de temperatuur wel weer op naar 22 graden omdat de wind dan uit het oosten tot zuidoosten gaat waaien maar sluiten wij de dag af met lokaal een enkele (onweers)bui.

Maandag is het over en uit met de zomerse pret, wisselend bewolkt, wel droog en een middagtemperatuur van hooguit 13 graden en ook de nachttemperaturen gaan een stukje lager uitkomen met 7 á 8 graden. De jas mag dus de kast weer uit worden gehaald.

Reageren via facebook