Weerbericht Medemblik – regenachtige dinsdag

MEDEMBLIK – Vandaag is het een komen en gaan van buien, de 1 wat feller dan de andere. In de loop van de middag komen er opklaringen en kunnen wij nog een glimp van de zon te zien krijgen. De middagtemperatuur blijft steken bij 6 graden, fors lager dan de dagen hiervoor. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar net boven het vriespunt en kan het in de vroege ochtend plaatselijk glad worden

Woensdag en donderdag gaan de middagtemperaturen weer in de dubbele cijfers uitkomen maar waar het woensdag nog een vrij droge dag is vallen er op donderdag weer enkele buien. De wind is oostelijk tot zuidoostelijk en matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft. De nachttemperaturen schommelen zo rond de 4 graden boven nul

Ook de vrijdag is nog een regenachtige dag maar de zon zal ook regelmatig te zien zijn. Het weekend verloopt droog en vrij zonnig enkel met 2 graden overdag en ’s nachts temperaturen onder het vriespult lijkt het erop dat Koning Winter nog een plaagstoot gaat uitgeven.