27.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 14:00
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – buien maar ook zonneschijn

MEDEMBLIK – In de ochtend kunnen er nog enkele buien vallen maar er is soms ook wat zonneschijn mogelijk. Later in de ochtend trekt de lucht weer dicht en neemt de buienkans toe. De middagtemperatuur ligt met 15 graden een stuk hoger dan de afgelopen dagen. De wind is matig van kracht en waait uit het westen. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar een graad of 6.

Vrijdag is het overwegend bewolkt en ook een stuk frisser dan vandaag met 12 á 13 graden. De wind draait naar het noordwesten en is matig van kracht. Zaterdag kan het soms even onstuimig zijn wat de wind betreft, windvlagen tot 65km/u boven het open land en boven water. Met 12 graden is het fris voor de tijd van het jaar en door de noordoostelijke wind voelt het ook een stuk frisser aan.

Zondag ziet er dan weer een stuk vriendelijker uit, maar ondanks de zonneschijn wordt het niet veel warmer dan 10 tot 11 graden omdat de wind uit het noorden/noordwesten gaat waaien en koudere poollucht aanvoerd.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?