15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:22
Medemblik Actueel.

Foto: Edwin Luppens Fotografie
Foto: Edwin Luppens Fotografie

Westfriesland/SEW neemt revanche op verloren uitwedstrijd tegen DSVD

WOGNUM – De eerste thuiswedstrijd van de nacompetitie was gister tegen DSVD. Na de verloren uitwedstrijd met 28-26 hadden de handbalsters van Westfriesland/SEW wat goed te maken.

Westfriesland/SEW begon de wedstrijd sterk met een opening van 4-0. De dekking stond goed want na 10 minuten scoorde DSVD het eerste doelpunt en stond het 7-1. Daarna werd SEW even slordig in de dekking met ballen naar de cirkel en een aantal 7 -meters, waardoor DSVD terug kwam naar 9-8, maar deze keer bleven de SEW-dames rustig de bal rondspelen en het eigen spelletje spelen.

Tekst loopt door onder de foto’s

De ruststand was 17-14.

In de tweede helft moest Westfriesland/SEW focus blijven houden en doorgaan met het snelle spel. Dit ging goed, want na 15 minuten in de tweede helft stond het 23-16. Met mooie aanvallen en samenspel kon SEW werken aan het doelsaldo en werd het uiteindelijk 31-22. Weer een heerlijke overwinning die er nu voor zorgt dat Westfriesland/SEW op de tweede plaats staat.

Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd tegen Borhave op het programma, en ook dan hebben zij uw support weer hard nodig om de punten in Nibbixwoud te houden!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?