Coronavirus strooit zand in raderen Westfriesland/SEW

NIBBIXWOUD – Dat zijn de woorden van het bestuur van handbalvereniging Westfriesland/SEW aan haar leden. “Alle handbal ligt stil en niemand weet wanneer de wedstrijden weer een aanvang nemen. Heel Nederland, nee heel de wereld lijkt tot stilstand gekomen te zijn en onze grootste zorg is nu het virus de baas te worden en gezond te blijven. Handbal staat nu even niet op nummer 1.”

In een brief aan alle leden van de club schrijft het bestuur: ,,Wat hebben wij een geweldig seizoen mogen beleven met ons Westfriesland SEW! Wie had gedacht dat wij met ons eerste team in het eerste jaar van ons drie jaren plan al bij de beste 4 van NL zouden behoren! Wij mogen met elkaar trots zijn op het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen. En met al het aanwezige en aanstormende talent ziet de toekomst er rooskleurig uit! Ook bij de breedtesport waren er weer veel kampioenschappen te vieren. En daar waar de competitie eerder werd afgebroken vieren we die kampioenschappen evengoed! Mede dankzij de vele vrijwilligers die onze mooie vereniging rijk is. Dank!

Seizoen voorbij

Het seizoen is officieel beëindigd en dus nemen wij aan dat er voor 1 augustus geen activiteiten meer zijn. Alle focus op ons welzijn. Geeft ons de tijd om de balans van het afgelopen seizoen op te maken. Het bestuur heeft de afgelopen dagen gebruikt om naast de sportieve ook de financiële balans op te maken. Ook wij als Westfriesland SEW ervaren naast de sportieve ook de financiële gevolgen van de crisis. Wij nemen de noodzakelijke stappen om hier financieel gezond uit te komen. En natuurlijk maken wij plannen voor het tijdperk na de crisis. Hoewel voor de toekomst veel onzeker is hopen wij dat het handbalseizoen in september weer van start kan gaan en wij dus in augustus weer met de trainingen kunnen beginnen. In augustus moet er weer volop reuring zijn rond de Dres en Bloesem!

Doorgaan met topsportplan

Wij willen met elkaar na deze crisis ook een vervolg geven aan ons topsportplan. De organisatie van onze topsport staat als een huis met een sterke technische staf als fundament, een leger aan enthousiaste vrijwilligers, trouwe sponsors en met een dijk van een selectie. Wij zijn net als iedereen trots op onze organisatie en de resultaten die wij met elkaar bereikt hebben. Wij hebben er een rotsvast vertrouwen in dat het samen zal lukken ook de laatste stap naar de top te voltooien! 

Wij willen uiteraard iedereen bedanken voor hun support en steun dit seizoen. Het was een prachtig seizoen, waar de dames het tot de kruisfinales wisten te schoppen.Bedankt supporters, sponsoren en vrijwilligers voor dit fantastische seizoen. Zonder jullie was dit nooit gelukt! Samen op weg naar de Top!

Met hartelijke groet,
Bestuur Westfriesland SEW

Stay home, stay safe and remember…
We are blue! We are white!”

 

Reageren via facebook