23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:03
Medemblik Actueel.

Leids cabaret festival in theaterkerk Wadway

WADWAY – Op zaterdag 20 april kunt u in theaterkerk Wadway weer gaan genieten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Tijdens deze avond treden de drie finalisten voor u op. De nieuwe talenten dus. Met Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders. Aanvang 20.30 uur. Alle info en kaarten via www.theaterkerkwadway.nl

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Vincent Bijlo, ze zijn allemaal bij het Leids festival begonnen. Grote kans dus, dat u op deze avond zomaar eens de nieuwe toekomstige grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt.

Ontmoet de winnaar van 2019 Jasper van der Veen. Uit het juryrapport algemeen ‘Jasper van der Veen staat boven zijn materiaal; zijn show is geen keurslijf. Hij voelt zich vrij genoeg om te spelen met het rijke materiaal dat hij heeft. Senne is een échte verhalenverteller. Hij neemt het publiek vanaf minuut één mee in zijn droogkomisch universum waarin hij in de huid van Wolfgang Amadeus Mozart kruipt. En over Gavin Reijnders staat; ‘Daar waar vooral heteromannen met elkaar strijden op de apenrots vindt de jury het verfrissend om een zo openlijk pleidooi voor homoseksualiteit te horen. We verwelkomen Gavin graag als jongste aapje in tuinbroek op die rots.’

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook