17.1 C
Medemblik
23 mei 2020 20:19
Medemblik Actueel.

podium puntenkoers, 1 Jordy van Workum (m) 2 Mark Middelkoop (l) 3 Marthijn Mulder (r) (Foto: Skeekernieuws.nl)

Jordy van Workum wint openingsrace Heerenveen

MIDWOUD/HEERENVEEN – De eerste openingsrace van het nieuwe skeelerseizoen 2019 was direct volle bak aan de gang voor de mannen. Vanaf de start gingen de mannen bij de puntenkoers er direct volgas van door met als gevolg dan er een groepje met o.a. Jordy van Workum een ronde voorsprong kon nemen op het peleton.

Deze heren verzameld de om en om de punten met nog zo’n zeven ronden te gaan kwam er een abrupt einde aan de punten telling van Luc ter Haar, hij kwam ten val en team maat Bart Hoolwerf ging er overheen. Daar profiteerde Jordy van Workum van en sleepte de laatste punten allemaal binnen. Met als eindresultaat  de absolute winst voor Jordy van Workum, een tweede plaats van Mark Middelkoop en Marthijn mulder slot het geheel af met een derde plaats.

Het was een lange maar succes volle eerste wedstijd dag van de competitie welke onder gunstige omstandigheden werd verreden in Heerenveen. (bron: skeelernieuws)

De volgende race is op 22 april op de baan in Wervershoof waar ook het NK Baan dit jaar zal worden verreden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook