Medemblik Actueel.

Overhandiging erkenning mantelzorgvriendelijk (Foto aangeleverd)
Workshops

Workshop ‘zorg goed voor jezelf’ voor Mantelzorgers

BENNINGBROEK – Op donderdagavond 23 mei organiseert de gemeente Medemblik een workshop voor mantelzorgers die behoefte hebben aan rust, ontspanning, energie, steun, inzicht, vrolijkheid en contact.

In deze interactieve workshop krijgt u als mantelzorger (meer) inzicht in uw eigen basisbehoeften en (meer) inzicht in uw eigen geluksbeleving. U leert tijdens deze workshop hoe u op een eenvoudige manier kunt zorgen voor momenten van rust en ontspanning. Daarnaast leer u, door middel van simpele, kleine en praktische oefeningen, hoe u kunt zorgen voor meer energie en vrolijkheid.

Programma

  • 19.30 uur Inloop met koffie/thee
  • 20.00 uur Start workshop
  • 22.00 uur Afronding

Waar
Dorpshuis ‘De Vang’, Molenstraat 42, 1654 KB Benningbroek

Aanmelden

De workshop wordt gratis aangeboden aan mantelzorgers uit de gemeente Medemblik en/of mantelzorgers die voor iemand uit de gemeente Medemblik zorgen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar mantelzorg@medemblik.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp