5.8 C
Medemblik
17 januari 2021 16:51
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Haakman Flowerbulbs zet De Wilgenhof in de bloemen

WERVERSHOOF – Dat de ouderen van woonzorgcentrum Wilgenhof in Wervershoof in een bloemrijke omgeving wonen, kunnen ze nu dagelijks weer zien. Haakman Flowerbulbs heeft de binnentuin vandaag opgefleurd met een zee aan tulpen. En daarnaast ook nog eens een hele mooie cheque van € 675,00.

Haakman was één van de agrarische bedrijven die afgelopen week meedeed aan het Tulip Trade Event. Een evenement waar tulpenexporteurs en veredelaars hun producten laten zien. ‘Nadat het evenement was afgelopen, stonden hier nog heel veel mooie tulpen. Hoe mooi is het dan om daar nog iets moois mee te doen voor een ander,’ licht Dirk-Jan Haakman toe. ‘Afgelopen zondag hebben we dus een plukdag georganiseerd. Iedereen mocht daar voor een klein bedrag de tulpen plukken die we geëxposeerd hadden. En de opbrengst daarvan ging naar 2 goede doelen: de molen en Wilgenhof.

Karin Huisman van Wilgaerden reageerde enthousiast: ‘En nu kregen we dus een hele mooie cheque aangeboden waar we leuke dingen voor de bewoners van kunnen kopen en doen. Daarnaast waren er nog wat tulpen over die nu de hele binnentuin hebben opgefleurd. Het is zo’n verschrikkelijk mooi gebaar! We zijn ze echt enorm dankbaar’.

[signoff]

Reageren via facebook