Happy Wings maakt grote en kleine mensen blij

MEDEMBLIK – Zondagmiddag was in Kasteel Radboud een middag voor mensen met een ziekte of een beperking georganiseerd door de Stichting Happy Wings. Een stichting die met behulp van roofvogels het leven van deze groep mensen een stuk aangenamer wil maken.  En dat dat prima lukt bleek vanmiddag wel op Kasteel Radboud waar Uilen en andere roofvogels veel indruk maakten bij de aanwezigen.

De trainers lieten ziet aan het publiek wat deze vogels allemaal kunnen en wat de Stichting allemaal doet. En natuurlijk mocht het publiek zelf ook een vogel aanraken of zelfs op de arm nemen. Al met al een zeer geslaagde middag en wilt u meer weten over deze stichting kijk dan eens op www.happywings.nl.

Klik op de foto als u de slideshow niet wilt zien, u krijgt dan alle foto’s in een popup te zien.

Reageren via facebook