Nachtegalenwandeling Robbenoordbos

Regionieuws – De Nachtegaal; de koning der zangvogels. Iedereen kent de naam Nachtegaal wel, en terecht. Zodra de meeste soorten stoppen met zingen gooit de Nachtegaal er nog een paar flinke strofes uit! In het Robbenoordbos zijn een aantal plekken waar deze soort jaarlijks te horen is.

Om iedereen kennis te laten maken met de Nachtegaal organiseert Natuurvereniging Wierhaven op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei 2016, een avondwandeling door het Robbenoordbos welke in het teken zal staan van de Nachtegaal en wie weet wat we allemaal nog meer tegen komen! U zult versteld staan van het volume wat deze kleine zangvogeltjes kunnen produceren.
We starten om 20.00 uur voor Gemaal Leemans, Noorderdijkweg 26 te Wieringerwerf. Rond 21:30 verwachten we weer terug te zijn op deze locatie. De kosten voor deze excursie bedragen €2,50.

Deelname voor leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen tot 18 is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij educatie@wierhaven.nl, onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.