Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik verkoopt gemeentegrond voor uitbreiding Sorghvliet Andijk

ANDIJK – Woningstichting Het Grootslag is bezig met veranderingen van het Sorghvliet in Andijk. Het college heeft eerder besloten onder welke voorwaarden de gemeente bereid is om mee te werken aan de realisatie van fase 1. Een deel van de grond die nodig is voor fase 1 is eigendom van de gemeente Medemblik.

De gemeente ondertekent nu een overeenkomst waarmee deze grond wordt verkocht aan Woningstichting Het Grootslag. Het gaat om 953m2 aan de Sorgvlietlaan in Andijk.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook