Medemblik Actueel.

Stockfoto politie-database
Stockfoto politie-database
Politie

Politie Medemblik haalt verwarde man van het IJsselmeer

MEDEMBLIK – Een verwarde man is donderdagochtend door de politie in Medemblik staande gehouden, omdat hij met een gestolen boot aan het roeien was in de richting van het open water. In een verklaring gaf de man aan dat hij aan het trainen was voor de triatlon.

Volgens de politie kwam de man helemaal vanuit Brabant met de trein naar Hoorn, om daar vervolgens de fiets te pakken naar Medemblik. Eenmaal daar aangekomen zag hij een bootje liggen en besloot hij die te kapen, meldt NH Nieuws

Richting Alkmaar
Toen de triatleet erachter kwam dat de motor het niet deed, bedacht hij zich geen moment en gooide zijn ‘getrainde spieren’ in de strijd om een stukje te gaan roeien. Hij was van plan om in de richting van Alkmaar te gaan.

De kustwacht heeft de man, na een melding van een oplettende omstander, uiteindelijk veilig naar de kant gehaald. De politie overlegt met de hulpverlening om de verwarde man zo goed mogelijk onder te brengen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook