13.3 C
Medemblik
25 mei 2020 01:04
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – In de ochtend valt er nog zo nu en dan wat (natte)sneeuw naar beneden maar het front dat dit veroorzaakt trekt naar het oosten weg en dan wordt het droog. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 3 bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden. In de middag is er kans op soms wat zonneschijn. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar net onder het vriespunt en kan het plaatselijk glad gaan worden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Vrijdag begint met lokaal sneeuwval, er kan dan 1 tot 2 cm sneeuw gaan vallen, dit gaat later over in natte sneeuw of regen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 4 bij een zwakke tot matige oostelijke wind. ’s Nachts daalt de temperatuur naar net onder het vriespunt en kan het weer op uitgebreide schaal glad gaan worden.

In het weekend draait de wind naar het noordwesten en ijn wij de nachtvorst ook kwijt. Overdag 5 graden in de nachten graadje boven het vriespunt. Zatedag nog wat kans op zonneschijn op zondag kan er wat (mot)regen gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook