Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – In de ochtend valt er nog zo nu en dan wat (natte)sneeuw naar beneden maar het front dat dit veroorzaakt trekt naar het oosten weg en dan wordt het droog. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 3 bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden. In de middag is er kans op soms wat zonneschijn. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar net onder het vriespunt en kan het plaatselijk glad gaan worden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Vrijdag begint met lokaal sneeuwval, er kan dan 1 tot 2 cm sneeuw gaan vallen, dit gaat later over in natte sneeuw of regen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 4 bij een zwakke tot matige oostelijke wind. ’s Nachts daalt de temperatuur naar net onder het vriespunt en kan het weer op uitgebreide schaal glad gaan worden.

In het weekend draait de wind naar het noordwesten en ijn wij de nachtvorst ook kwijt. Overdag 5 graden in de nachten graadje boven het vriespunt. Zatedag nog wat kans op zonneschijn op zondag kan er wat (mot)regen gaan vallen.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X