Medemblik Actueel.

Foto: Stephan van Loon

NS roept mensen op maandag vooral niet voor 07.06 uur te willen gaan reizen met de trein

MEDEMBLIK – Nederland ligt morgen grotendeels plat vanwege de landelijke pensioenactie die vorige week al werd aangekondigd. Hierdoor heeft de NS. besloten om pas de dienstregeling voor maandag te starten om 07.06 uur.

Hierdoor kunnen de treinen goed opstarten en is de verwachting dat voor onze reizigers in de loop van de ochtend weer een betrouwbare treinreis mogelijk is. Wilt u maandag na afloop van de pensioenacties reizen met de trein? Raadpleeg dan kort voor vertrek de reisplanner.

ANWB verwacht drukke ochtendspits

De ANWB verwacht maandag 18 maart een hele drukke ochtendspits door de aangekondigde pensioenprotesten. Omdat in meerdere steden het openbaar vervoer ruim een uur zal worden stilgelegd (van 06.00  – 07.06 uur) zullen forenzen massaal voor de auto kiezen.

Dienstwagens van politie, defensie en andere hulpdiensten zullen langzaamaanacties houden op de snelwegen naar het Malieveld in Den Haag, waar rond het middaguur een manifestatie begint. Bovendien voorspellen de weerdiensten regen tijdens de ochtendspits. Het is daarom raadzaam om maandag voor vertrek de verkeerssituatie te raadplegen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook