Weerbericht Medemblik – herfstachtig, later meer zon

MEDEMBLIK – Vandaag is er aanvankelijk veel bewolking en er kan een enkele bui vallen. Later op de dag laat de zon zich vaker zien. De temperatuur stijgt naar 18 graden en de zuidwestenwind is af en toe vrij krachtig.

Het weer voor zaterdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 14 °C.

Het weer na zaterdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op neerslag af in Medemblik, met zaterdag kans op onweer en zondag nog wel . Overdag wordt het ongeveer 17 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 11 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 6 °C.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.