Medemblik Actueel.

opperdoes jo9-1
opperdoes jo9-1

JO9-1 Opperdoes weer in de winning mood.

OPPERDOES – We mochten dit keer wat later aftrappen dan dat we normaal doen, namelijk pas om 09.30 uur. De jongens hadden er wel zin in en namen hun plaatsen in op het hoofdveld van HSV, mooi langs de tribune. Het veld was ietwat drassig, maar dat maakte niet zoveel uit.. tenminste dat was de gedachte. De jongens hadden er zin in en gingen fel van start, HSV was echter net even wat feller en dit zorgde voor een 1-0 achterstand.

Een verslag van: Bruce Patrick Blanchard

Maar de jongens gingen er even goed voor staan, op de tribune ging men rustig zitten… Na een geweldige reflex van Jarno, die de bal bij Joris inleverde. Joris zorgde voor de voortzetting aan de andere kant van het veld door een crosspass, de bal kwam bij Hessel terecht en die twijfelde niet. 1-1!

Hierna hadden de jongens de smaak weer te pakken en na goed ingrijpen van Tim L kwam de bal bij Joris terecht….. 1-2! VVO had de voorsprong te pakken en nu was het doorgaan. Hessel had een geweldige rush en scoorde de 1-3.

HSV geloofde het de 1e helft wel en toen kreeg Koen W het op zijn heupen. Fabelachtige bewegingen om zichzelf los te draaien van zijn directe tegenstander, 1-4. Het was nog niet gedaan, Tim P stond voor de verandering vandaag voorin en liet goed zien wat een goed aanspeelpunt het is. Helaas stond het vizier niet op scherp, maar hij liep wel constant goed vrij. Koen W had het nog steeds op zijn heupen en zorgde voor de 1-5 tussenstand. Hierna vond de scheidsrechter het wel prima voor de 1e helft.

Rust, teambespreking en limonade

De jongens gingen vol gas van start in de 2e helft, maar helaas lag elke keer die keepster in de weg. HSV kwam er in de 2e helft ook nog een paar keer goed door, maar Jarno was scherp en had elke bal in de 2e helft. In de 2e helft veranderde er qua speelbeeld en qua score niks.

De pingels waren voor HSV Sport, maar de punten gingen mee terug naar Opperdoes. Komende zaterdag wacht ons een wedstrijd tegen Westfriezen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook