12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:50
Medemblik Actueel.

Cabaret weekend in Wadway

WADWAY – Op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart draait het in theaterkerk Wadway allemaal om de AKF halve finalisten. Al negenentwintig jaar bezoekt het Concours om de Wim Sonneveldprijs de theaterkerk van Wadway. Het Amsterdams Kleinkunst Festival is niet meer weg te denken als opstap naar een mooie carrière. Grote namen als Thomas Acda, Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan & Woe, Pieter Derks, Richard Groenendijk, Eva Crutzen en Yentle en de Boer gingen de huidige deelnemers voor.

Traditiegetrouw ook dit jaar weer de afsluiting van de tournee langs een twintigtal theaters door het hele land met de zes halve finalisten. Na de diverse selectierondes maken zij (letterlijk en figuurlijk) de kilometers die nodig zijn voor een permanente plaats in de theaters. In die periode werken zij intensief met een regisseur of coach naar keuze aan de perfectionering van hun festivalprogramma. Neem plaats op de kerkbanken en ontdek als eerste hét talent van de toekomst. Alle info en kaarten zie ook www.theaterkerkwadway.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?