14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 04:46
Medemblik Actueel.

Doe ook mee met het West-Fries Kampioenschap Bommetje. Veel hilariteit en gezelligheid. (Foto: aangeleverd)
Doe ook mee met het West-Fries Kampioenschap Bommetje. Veel hilariteit en gezelligheid. (Foto: aangeleverd)

Ik zeg nog zo ‘Geen Bommetje’

ABBEKERK – De medewerkers van Zwembad De Spetter, Essenlaan 3 in Abbekerk houden zondag 16 juli voor de derde keer het West-Fries kampioenschap Bommetje. Iedereen kan meedoen.

Deelnemers worden onderverdeeld in twee categorieën: tot 16 jaar en 16-plus. Degene die de hoogste spetters teweeg brengt wint een prijs. In beide categorieën zijn drie prijzen beschikbaar gesteld en ook een originaliteitprijs, voor de mooiste sprong of beste springer. Verkleden mag. Deelnemers kiezen of ze van de hoge of lage duikplank springen.

Wie meedoet springt vanaf 13.00 uur in. De voorronden voor kinderen beginnen 13.30 uur met daaropvolgend uitreiking originaliteitprijs. De strijd van volwassenen begint om 14.15 uur, ook daar wordt een originaliteitprijs uitgereikt. Kinderen beginnen om 15.00 uur met de finale en om 15.30 uur gaat de halve finale voor volwassenen van start.

De finale vindt om 16.00 uur plaats, gevolgd door prijsuitreikingen. Het programma kan in verband met de weersomstandigheden gewijzigd worden.

Opgeven kan tot en met vrijdag 14 juli bij de kassa van het zwembad. Deelname is gratis, voor toegang tot het zwembad gelden de reguliere tarieven.

Reageren via facebook