Na 21 jaar neemt juf Rudy afscheid van Het Koggeschip, ‘Iedereen elke dag met plezier naar school’

MEDEMBLIK – Rudy Bouma is 25 jaar bij het onderwijs en is 21 jaar bij basisschool Het Koggeschip in dienst. Aan het einde van dit schooljaar gaat zij met pensioen. Het was een lange weg om te besluiten afscheid van het onderwijs te nemen, maar nu is het dan zover.

Al 21 jaar heeft Rudy lesgegeven aan de kleuters en altijd in hetzelfde lokaal. Het is dan ook haar tweede huis. Veel meubelstukken en attributen zijn in het lokaal verzameld, maar sinds dit jaar ruimt Rudy veel op. Bij elke festiviteit geeft Rudy aan dat dit de laatste keer is, zo neemt ze steeds een stukje afscheid. We zullen haar missen, want Rudy verzorgde altijd de Koningsspelen en het Koningsontbijt en ook haar creativiteit zal een groot gemis zijn. Buitenspelen met haar kleuters was voor haar een heerlijk moment. Rudy had het ook nooit koud!

Afscheidsfeestje

In een reactie op het vertrekt van juf Rudy zegt het bestuur: ,,Op Het Koggeschip werd het afscheidsfeestje op maandag 22 juni bescheiden gevierd met de kinderen en de collega’s die op die dag werkzaam zijn. In verband met de coronasituatie wordt er volgend schooljaar een feestje georganiseerd voor Rudy en haar collega’s. Rudy heeft al veel ideeën om haar dagen een mooie invulling te geven. Een afscheid met een lach door de vele mooie herinneringen, en een traan omdat het jammer is dat het voorbij is. Wij gaan Rudy missen!”

Reageren via facebook