8.2 C
Medemblik
25 februari 2021 20:49
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Regen tot de middag en de avond weer opnieuw en de nacht veel wind.

MEDEMBLIK – We zijn nog niet af van de maartse buien, ook vandaag staat in het teken van het komen en gaan van buien al klaart het vanmiddag wel op en gaat de wind ook afnemen. Maar aan het einde van de middag komt er een nieuw front onze kant op en gaat de wind wederom aantrekken tot hard, soms zelfs stormachtig 7 á 8Bft. De temperatuur blijft vanmiddag steken bij een graad of 7 en daalt in de nacht naar maandag naar 4 graden.

Ook maandag staat er nog veel wind uit het westen/noordwesten en valt er soms wat lichte (mot)regen. De middagtemperatuur blijft net zoals vandaag steken bij 7 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar dinsdag.

Na maandag blijft het weerbeeld vrijwel gelijk, de wind blijft behoorlijk aanwezig inclusief de soms zware windstoten tot 85km/u boven open veld en water. Overdag temperaturen van rond de 8 á 9 graden op vrijdag 10 graden, nachttemperaturen van rond de 6 graden.

Maart blijft zijn staart roeren.

[signoff]

Reageren via facebook