Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – eerst nog buien, later opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend trekken er nog enkele buien over onze regio en dan kan het ook even stevig gaan waaien en zelfs een klap onweer is niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 9. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 4 graden.

Zondag is een grijze natte dag en vallen er enkele buien, sommige van die buien kunnen even flink doorplenzen, overdag wordt het een graad of 8 en in de nacht naar maandag daalt het kwik naar 3 graden.

Na zondag trekken de buien weg maar blijft het overwegend zwaarbewolkt. Overdag temperaturen van 6 graden op maandag, 7 graden op dinsdag (Eerste Kerstdag), 8 graden op woensdag (Tweede Kerstdag) en de dagen daarna zo rond de 7 graden overdag. De nachttemperaturen liggen gemiddeld zo rond de 4 á 5 graden, vrij normaal voor de tijd van het jaar.

Voor meer weer, kijk je op de website van ons weerstation.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook