Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op motregen

MEDEMBLIK – Vandaag is het, net zoals de afgelopen dagen, een grijze bewolkte dag met maar weinig ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een vrij matige wind die uit het noordwesten waait. Er is een kleine kans op wat lichte motregen maar veel regen zal er niet gaan vallen. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar een graad of 5.

Zondag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan overheerst de bewolking. Het blijft zo goed als droog op een enkel klein spatje regen na. Overdag loopt de temperatuur op naar 7 graden en daalt in de nacht naar maandag naar 5 graden. De wind is overwegend zwak tot matig en waait nog steeds uit het noordwesten.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Na zondag zijn de maandag en dinsdag dagen waarop de kans op een bui toeneemt, vooral op maandag kan er enige regen van betekenis gaan vallen. Overdag temperaturen van 8 graden op maandag, 7 op dinsdag, daarna gaat de temperatuur even kort wat naar beneden, 6 graden op woensdag en donderdag maar gaat daarna weer richting de 8 á 9 graden.

De winter blijft dus nog ver bij ons uit de buurt.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp