Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – De ochtend regen en veel wind vanaf de middag, houdt aan tot de avond.

MEDEMBLIK – Na de lente komt de herfst al is het nog steeds hartje winter in Nederland. Vandaag lijkt het erop dat het eerder herfst zal zijn dan winter, de wind trekt aan tot hard tot stormachtig 7 á 8Bft en daarbij kunnen windstoten voorkomen tot 90km/u boven land en aan de kust en boven water tot 100km/u. 

Ook vallen er enkele buien maar in de middag trekken de buien weg en krijgen wij opklaringen zodat de zon ook zelfs nog even te zien is. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden en daalt in de nacht naar dinsdag naar 5 graden en kan er mist ontstaan.

Dinsdag is het bewolkt en valt er soms wat lichte motregen, de wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten. Overdag loopt de temperatuur op naar 10 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar woensdag.

Woensdag staat er weer meer wind, valt er vooral in de ochtend wat neerslag maar is in de middag regelmatig ook zonneschijn. Met 12 graden wordt het nog steeds te warm voor de tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook