9.6 C
Medemblik
26 november 2020 05:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 8 graden

MEDEMBLIK – Vanochtend breiden opklaringen zich geleidelijk over de gehele provincie uit. Vooral in de middag is het op de meeste plaatsen vrij zonnig. De temperatuur stijgt naar circa 8 graden. Voor het gevoel is het echter kouder vanwege de sterke wind. Boven land staat een matige tot vrij krachtige, aan de kust en op het IJsselmeer een krachtige noordoostenwind.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 8 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 5 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 8 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 4 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 4.

Reageren via facebook