14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 06:28
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Veiling bakkerijmuseum levert 24 duizend euro op voor inrichting Konditorei

MEDEMBLIK – In een volle Ridderzaal van kasteel Radboud is zaterdag de eerste museale goodwillveiling van Medemblik gehouden. De muzikale omlijsting tijdens de opening en de pauzes door de lokale artiesten Lianne Bakker, Popkoor EQuality en ZGAN zorgde voor enthousiaste en misschien zelfs onvergetelijke onderbrekingen.

De veiling zelf stond onder leiding van BM’er Peter Botman geassisteerd door BN’er Janny van der Heiden. Zij veilden met humor en gedrevenheid heel gevarieerde en bijzonder kavels. Er ware vele bijzondere belevenissen en kunst voor aan vers geschilderde muren. Op de topstukken, de olieverfschilderijen, werd goed op geboden en mede daardoor werd er een indrukwekkend eindbedrag neergezet. Samen met de aanvullende steun vanuit de gemeente kwam de teller boven de 24 mille.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Vele blije gezichten na afloop en zo werd er weer een mooie stap gezet om het Bakkerijmuseum uit te breiden en Medemblik nog mooier te maken. Maar misschien nog mooier; er komt een bonbon met de naam ZGAN… in ieder geval een pittig dingetje!

Het bestuur van het Bakkerijmuseum wil iedereen hartelijk bedanken voor de inbreng van de kavels en de bieders op de kavels.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?